Error message

  • Notice: Trying to get property 'body' of non-object in block_block_view() (line 247 of /var/www/vhosts/cinekmotocykle.pl/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property 'format' of non-object in block_block_view() (line 247 of /var/www/vhosts/cinekmotocykle.pl/modules/block/block.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/cinekmotocykle.pl/includes/menu.inc).

ISO

Czytaj...

Międzynarodowa Organizacja Normalizacyjna - ISO (z ang. International Organization for Standardization) to krajowe organizacje normalizacyjne. Standardy ISO są wdrażane w zakładach pracy gdyż jest to obowiązkowe, też podnosi jakość produktów i usług.
papier
W przetwórstwie spożywczym należy wdrażać system HACCP (z ang.adwokat rodzinny WarszawaAnaliza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli), który jest najskuteczniejszym i najbardziej efektywnym narzędziem zapewnienia wysokiego standardu higienicznego warunków produkcji i przetwarzania żywności. Od 1 stycznia 2006 r. wszystkie przedsiębiorstwa sektora spożywczego mają obowiązek stosowania zasad systemu HACCP a więc muszą mieć wdrożony, utrzymany i doskonalony system.



Na rynku istnieje wiele firm, które przeprowadzą w przedsiębiorstwie szkolenie z zakresu powyższych przepisów i standardów.

Jeśli szukasz tego typu wiadomości, co te zaprezentowanie w tym wpisie, to w artykule (http://toc.org.pl/instytut-toc/idea-toc/) zamieszczonym tu na pewno je odnajdziesz.

Odbycie takiego szkolenia z odpowiedniej dla przedsiębiorstwa dziedziny na pewno przyniesie pracownikom wiele korzyści.