Międzynarodowa Organizacja Normalizacyjna - ISO (z ang. International Organization for Standardization) to krajowe organizacje normalizacyjne. Standardy ISO są wdrażane w zakładach pracy gdyż jest to obowiązkowe, też podnosi jakość produktów i usług.
W przetwórstwie spożywczym należy wdrażać system HACCP (z ang.adwokat rodzinny WarszawaAnaliza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli), który jest najskuteczniejszym i najbardziej efektywnym narzędziem zapewnienia wysokiego standardu higienicznego warunków produkcji i przetwarzania żywności. Od 1 stycznia 2006 r. wszystkie przedsiębiorstwa sektora spożywczego mają obowiązek stosowania zasad systemu HACCP a więc muszą mieć wdrożony, utrzymany i doskonalony system.
Na rynku istnieje wiele firm, które przeprowadzą w przedsiębiorstwie szkolenie z zakresu powyższych przepisów i standardów.
Jeśli szukasz tego typu wiadomości, co te zaprezentowanie w tym wpisie, to w artykule (http://toc.org.pl/instytut-toc/idea-toc/) zamieszczonym tu na pewno je odnajdziesz.
Odbycie takiego szkolenia z odpowiedniej dla przedsiębiorstwa dziedziny na pewno przyniesie pracownikom wiele korzyści.
Na rynku istnieje wiele firm, które przeprowadzą w przedsiębiorstwie szkolenie z zakresu powyższych przepisów i standardów.
Jeśli szukasz tego typu wiadomości, co te zaprezentowanie w tym wpisie, to w artykule (http://toc.org.pl/instytut-toc/idea-toc/) zamieszczonym tu na pewno je odnajdziesz.
Odbycie takiego szkolenia z odpowiedniej dla przedsiębiorstwa dziedziny na pewno przyniesie pracownikom wiele korzyści.
Source: http://www.iso.org.pl/